Hoe werkt een bestelling maken bij PartydoosMedia?

We begrijpen de verwarring die sommige mensen hebben met bestellen bij PartydoosMedia. Om de klanttevredenheid te garanderen, hebben we echter een ticketsysteem in plaats van een regulier Pay-to-Get-systeem.

Hoe werkt het ticketsysteem?

Door een PartydoosMedia-account aan te maken, gaat u gemakkelijk naar een persoonlijke accountpagina, die hier zichtbaar is, of door op “Account” in de rechterbovenhoek op elke pagina te klikken. U ziet dan de pagina die in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven.

PartydoosMedia-accountpagina van begin augustus 2020.

Nu kan de klant naar ‘Submit Ticket or Order’ gaan en ‘Order’ selecteren als tickettype en de details van de bestelling noteren, zoals welk product de klant wil, de kleuren, eventuele voorbeelden, enz. Een klantenservice medewerker zal z.s.m op u reageren en zal precies maken wat u wilt. Nadat de klant akkoord gaat met het eindproduct dat wordt getoond met een versie met watermerk. Kan de klant betalen en sturen wij de bestelling binnen 48 uur naar het e-mailadres geassocieerd met het account. Deze e-mail wordt verzonden vanaf [email protected] of [email protected], controleer uw Spam-map. Het schrijven van een Ticket of bestelling kan gewoon in het Nederlands.

Waarom gebruikt PartydoosMedia geen regulier bestelsysteem?

PartydoosMedia heeft ervoor gekozen om geen regulier bestelsysteem te gebruiken om de klanttevredenheid te waarborgen. We willen er zeker van zijn dat de klant tevreden is met het eindproduct, wanneer er veilig met PayPal of iDeal is betaald.

De enige manier om zeker te weten dat de klant tevreden is met de bestelling, is door middel van een ticket. Via deze methode, wordt ernaar gestreven dat de kwaliteit overeenkomt met de verwachtingen van de klant. Immers, u betaalt niet van tevoren, maar pas op het moment dat u volledig tevreden bent over het geleverde product.

Als ik of een klantenservicemedewerker een ticket sluit, kan ik het dan nog zien?

Ja, via de Tickets pagina is het mogelijk om eenvoudig oude en huidige tickets te bekijken, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Deze pagina is ook toegankelijk vanaf uw accountpagina. (Account > My Tickets & Orders).

Ticketslijst interface PartydoosMedia van begin augustus 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.